Zoeken naar tweedehands vintage kleding online

tweedehands vintage kleding online
Secondhandnew Vintage Kleding webshop.
Volg ons op Instagram. SecondhandNew Vintage Kleding. Een online vintage Boutique opgericht in 2010 door Melanie, een groot liefhebber van bijna alles uit de kleurrijke en wilde jaren 60 en 70. De tijd van Pink Floyd, flares, Flower Power, Macramé en psychedelische prints.
Vintage Jurken Jaren 30-40-50-60 Bobby Pin Boutique.
Originele Vintage Collectie! Over de hele wereld zoeken we naar de mooiste vintage kleding, sieraden tassen uit de jaren 30, 40, 50 en 60 voor pin-ups, fifties lovers, rockabilly dames en iedereen die op zoek is naar 100% unieke vintage kleding accessoires.
Very Cherry Vintage inspired Fashion.
We nodigen je uit voor een gezellige sessie waarin wij graag horen wat jij van ons merk vindt, én de exclusieve onthulli. Ook echte winkel, dus altijd persoonlijk contact! Gratis bezorging binnen NL, Belgie en Duitsland, bij aankoop vanaf 30.,
Online vintage vinden: Little Vintage Shop.
Online vintage vinden: Little Vintage Shop. Posted on 20 november 2017 Lifestyle. Dat het cool is om tweedehands kleding te kopen, hoef ik je waarschijnlijk niet meer te vertellen. Niet alleen is het beter voor het milieu lees daarover hier meer, bovendien kan je de meest unieke kledingstukken op de kop tikken.
Vintage én tweedehands fashion bij Flamingo Leiden Shopping.
De dames kopen de vintage kleding overal en nergens: op beurzen, groothandels en marktjes. Glasbergen legt uit: Je moet er echt tegenaan lopen. We worden er zelf best hebberig van. Ook is er een rek met tweedehands kleding. Klanten kunnen die inbrengen via een heel handig systeem: gewoon fotos via whatsapp naar de winkel versturen en de eigenaressen beoordelen of ze het willen verkopen of niet. Dat scheelt weer met tassen sjouwen. Ook is er een online shop waar kleding gekocht kan worden.
VNTG Vintage kleding winkel in Leiden, kiloshop en vintage online. Vintage clothing store Leiden, kiloshop and vintage clothes online. Vintage Kleding Online, Vintage Kleding Winkel en Vintage Kilo Sh
Copyright 2019 Vintage Kleding Online, Vintage Kleding Winkel en Vintage Kilo Shop/Outlet Powered by Lightspeed. Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies.
Conscious fashion guide: tweedehands en vintage kledingschatten When Sara Smiles.
Reshare Store van het Leger des Heils. Wil je ook nog eens goed doen met je tweedehands aankopen? Dan kun je een kijkje nemen in één van de ReShare stores van het Leger des Heils, waar de door dezelfde organisatie ingezamelde kleding wordt verkocht waarmee mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt van een baan worden voorzien en de opbrengst gaat naar lokale hulpprojecten. Online vintage heavens.
High End Designer Vintage in Amsterdam La Doyenne.
Designer luxury fashion voor vrouwen. Bij La Doyenne Vintage vind je een bijzondere selectie vintage en tweedehands tassen, kleding en accessoires van de grote modehuizen. De luxe vintage boetiek een paradijs voor liefhebbers van haute couture, vintage en mooie dingen ademt Franse elegantie.
Outfit inspo // 10 x online tweedehandskleding shoppen Moderne Hippies.
Hieronder vind je mijn 10 favoriete online secondhand adresjes! Kleretoko is de webshop van Mira, die nog steeds alle pakketjes wegbrengt op de fiets. Een boel liefde in je brievenbus dus! Wat begon bij het organiseren van kledingruilfeestjes, eindigde in deze leuke webwinkel. Mira is altijd op zoek naar nieuwe schatten en voegt deze twee keer per maand toe aan de site. Leuk voor de moderne hippies in Leiden: bij het ontvangen van je pakketje kun je aan de bezorger een zak eigen kleding meegeven, waarmee je Klere-credits verdient! Bela Brokata verkoopt tweedehands, bohemian en vintage kleding voor hele lieve prijsjes.

Contacteer ons