Zoeken naar tweedehands vintage kleding online

tweedehands vintage kleding online
The Fiftiesstore: de grootste online retro shop. Gratis verzenden vanaf 75 Niet goed geld terug Veel betaalmogelijkheden. Bezoek onze winkel in Den Haag of shop online! FiftiesStore.nl. account. arrow
De grootste online shop voor vintage retro producten. Ontdek de online retro en vintage collectie van The Fifties Store. Met meer dan 40 jaar ervaring bieden wij u de grootste vintage en retro collectie ter wereld. Bekijk direct onze retro meubels, retro verlichting, retro stoelen en retro tafels.
Recessie Used Clothing Groningen, Netherlands.
Tweedehands winkelen in Haarlem Groen met Saar.
Openingstijden: maandag van 1200: tot 1800, dinsdag tot en met vrijdag van 1000: tot 1800: en op zaterdag van 1000: tot 1730. Vintage Island is een winkel die ik ken uit Den Haag en die sinds kort ook in Haarlem zit. De winkel verkoopt tweedehands en vintage kleding met country stijl.
Vintage Vintage Fashion Fashion tweedehands tweedehands kleding kleding winkel winkel in in Utrecht. Utrecht.
De winkel heeft 3 paskamers, dus alle ruimte om rustig te passen en uw keuze te maken. Wij, Patricia de Nijs-Beeker en Hanneke Verweij-van Kuik, heten je van harte welkom bij Vintage Fashion, Wagenstraat 28 een zijstraat van de Burgemeester Reigerstraat, bereikbaar met bus 8, halte Maliebaan in Utrecht. Altijd is ten minste één van ons in de winkel aanwezig om je te adviseren. Nu wordt zomer kleding, na het maken van een persoonlijke of telefonische afspraak, ingenomen.
Conscious fashion guide: tweedehands en vintage kledingschatten When Sara Smiles.
Reshare Store van het Leger des Heils. Wil je ook nog eens goed doen met je tweedehands aankopen? Dan kun je een kijkje nemen in één van de ReShare stores van het Leger des Heils, waar de door dezelfde organisatie ingezamelde kleding wordt verkocht waarmee mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt van een baan worden voorzien en de opbrengst gaat naar lokale hulpprojecten. Online vintage heavens. Gecureerde boho vintage.
Vintage Kleding Accessoires 2dehands.be.
gisteren 1515: Aarschot Rillaar. Een VINTAGE truitje met korte mouwtjes.Maat 116. Een VINTAGE truitje voor een meisje met korte mouwtjes.Gaat dicht met een knopje achteraan. Kleur: Groen onderaan is een klein boordje in donk. gisteren 1508: Kortrijk. Tweedehands Kleding Accessoires. Shopaholics, fans van schoenen, mode en merkkledij: hier gebeurt het!
Tweedehands designerkleding kopen en verkopen The Next Closet.
Start met verkopen. Eén op de drie kledingstukken in jouw kast wordt nooit gedragen. Geef je items een tweede leven door ze te verkopen. Verdien aan je garderobe en draag bij aan een duurzame fashion revolutie! Lees hier hoe het werkt. Verkoop een item. Populaire designer items. Tweedehands designer items kopen en verkopen.
Home Sussies Vintage.
Al meer dan 10 jaar geleden zijn we van start gegaan met onze winkel in Utrecht en ruim 4 jaar geleden is er een tweede locatie bijgekomen in Nijmegen. Bij ons kan je terecht voor vintage kleding voor zowel mannen als vrouwen.
7 plekken om duurzame tweedehands kleding te kopen, huren óf verkopen Triodos Bank. 7 plekken om duurzame tweedehands kleding te kopen, huren óf verkopen Triodos Bank.
The Next Closet werkt samen met Dress for Succes, dat mensen met een minimuminkomen voorziet van nette kleding voor een sollicitatiegesprek. In samenwerking met Circle Economy ontwikkelt TNC nieuwe, circulaire producten en diensten. Tenslotte doneert The Next Closet niet verkochte designerkleding aan ReShare Store, de tweedehands en vintage kledingwinkel van het Leger des Heils.

Contacteer ons